Wednesday, September 3, 2008

Palin, prevensjon og politikk

Det er ingen overraskelse at McCain/Palin er mot seksualundervisning i skolen, som flere norske medier ser som en nyhetssak. 

Det argumentet er en hot politisk potet som rekrutterer velgere i USA, og ikke frastøter dem som et sentrumsparti ville gjort hjemme i Norge (minus KrF).

- Det er også derfor hun nå blir bestemor i en alder av 44 år, sier tidligere New York Times redaktør Susan Morrisen til meg. 

Hun legger til at Palin er i sin fulle rett til ikke å fortelle datteren om hvordan barn blir til, men at hun da også må se hvilke konsekvenser det kan føre med seg. 

Palin er hard core konservativ. Hun vil kriminalisere abort, også ved voldtekt og incest, og liberalisere våpenloven for å sikre grunnlovsretten til å forsvare deg. Dama er også medlem i National Rifle Assosiation

Dagens varme salve fra McCains folk er en tv-reklame som viser at Palin har vel så mye politisk erfaring som Obama. Han er en lovgivende senator i første periode, hun er en utøvende guverør, i første periode.

Ellers får datteren Bristol stort sett fred fra den politiske pressen, men sladrebladene er det nok hakket verre med.    

Nå er nedtelling startet. 62 dager igjen. Alle politiske nerder gleder seg.  


1 comment:

Unknown said...

Jeg synes det her er helt utrolig! I tillegg synes jo tydelig ikke dama at det svekker anti-seksualundervisningsstandpunktet hennes noe som helst. De 'hadde jo uansett tenkt å gifte seg'.......

*fast leser* ;)